Ndricues i jashtem Horoz Mango-3
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i jashtem Horoz Mango-3

Available:Në gjëndje
2,800 Lek
Image
Secure

Ndricues i jashtem Horoz Mango-3

 • HOROZ MANGO 3
 • Ndricues i jashtem Horoz Mango-3 mund te përdoret për ndriçimin e jashtëm: fasadat, ndërtesat dhe oborret, për ndriçimin e rrugëve, parqeve, për banim, për peizazhe, për ndriçimin e këndeve të lojërave dhe parkingjeve, zonave të kafeneve, restorante etj
 • Ndriçuesi është i pajisur me një prizë standarde E27 dhe është projektuar për përdorim me llambat fluoreshente LED, inkandeshente ose kompakte (CFL). 
 • Materiali - çelik inox, plastikë.
 • Ndricues i jashtem Horoz Mango-3 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).

Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-009-0003

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 75 WATT

Ngjyra

-

Lloji llambes:

E27

Materiali

Celik/Inox

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

315 mm

Diametri

100 mm

Thellesia

90 mm

Ndricues i jashtem Horoz Mango-3

 • HOROZ MANGO 3
 • Ndricues i jashtem Horoz Mango-3 mund te përdoret për ndriçimin e jashtëm: fasadat, ndërtesat dhe oborret, për ndriçimin e rrugëve, parqeve, për banim, për peizazhe, për ndriçimin e këndeve të lojërave dhe parkingjeve, zonave të kafeneve, restorante etj
 • Ndriçuesi është i pajisur me një prizë standarde E27 dhe është projektuar për përdorim me llambat fluoreshente LED, inkandeshente ose kompakte (CFL). 
 • Materiali - çelik inox, plastikë.
 • Ndricues i jashtem Horoz Mango-3 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).

Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-009-0003

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 75 WATT

Ngjyra

-

Lloji llambes:

E27

Materiali

Celik/Inox

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

315 mm

Diametri

100 mm

Thellesia

90 mm