Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4

Available:Në gjëndje
5,000 Lek
Image
Secure

Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4

 • HOROZ LADIN 4
 • Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4 për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
 • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre kromi. 
 • Priza standarde E27, lejon përdorimin e llambave LED ose ekonomike.
 • Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-002-0004

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 60 WATT

Ngjyra

Krom mate

Lloji Llambes:

E27

Materiali

Celik inox/celik i galvanizuar

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

800 mm

Diametri

120 mm

Thellesia

165 mm

Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4

 • HOROZ LADIN 4
 • Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4 për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
 • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre kromi. 
 • Priza standarde E27, lejon përdorimin e llambave LED ose ekonomike.
 • Ndricues i jashtem Horoz Ladin-4 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-002-0004

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 60 WATT

Ngjyra

Krom mate

Lloji Llambes:

E27

Materiali

Celik inox/celik i galvanizuar

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

800 mm

Diametri

120 mm

Thellesia

165 mm