Ndriçues i jashtëm Eglo 96274 EMOLLIO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 96274 EMOLLIO

Available:Në gjëndje
1,400 Lek 3,800 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo 96274 EMOLLIO
 • Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 96274, pjesë e koleksionit EMOLLIO.
 • Ndriçues mural i krijuar me një dizajn modern shumë të bukur dhe mjaftë të veçantë.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të jashtme.
 • Materiali cilësor alumini dhe plastike në ngjyrë të bardhë.
 • Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

96274 

Familja:

EMOLLIO

Klasa e sigurisë:

1

Shkalla e mbrojtjes:

IP44

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

10 W

Materiali:

Alumin, Plastik

Ngjyra:

E Bardhe 

Numri i llambave:

1

Lloji i llambes:

LED

Montim në kënd:

PO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

5 vjet


Përmasat 

Gjatësia (në mm):

200

Lartesia (në mm):

160
Ndriçues i jashtëm Eglo 96274 EMOLLIO
 • Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 96274, pjesë e koleksionit EMOLLIO.
 • Ndriçues mural i krijuar me një dizajn modern shumë të bukur dhe mjaftë të veçantë.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të jashtme.
 • Materiali cilësor alumini dhe plastike në ngjyrë të bardhë.
 • Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

96274 

Familja:

EMOLLIO

Klasa e sigurisë:

1

Shkalla e mbrojtjes:

IP44

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

10 W

Materiali:

Alumin, Plastik

Ngjyra:

E Bardhe 

Numri i llambave:

1

Lloji i llambes:

LED

Montim në kënd:

PO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

5 vjet


Përmasat 

Gjatësia (në mm):

200

Lartesia (në mm):

160