Ndriçues i jashtëm Eglo 96014 Robledo
Ndriçues i jashtëm Eglo 96014 Robledo

Ndriçues i jashtëm Eglo 96014 Robledo

2,900 Lek
5,900 Lek
Ndriçues i jashtëm Eglo 96014 Robledo Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe futuristik. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj. Ndriçoni oborrin tuaj me ndriçuesin e jashtëm Eglo 96014 Robledo dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen ose miqtë ...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i jashtëm Eglo 96014 Robledo
  • Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe futuristik.
  • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
  • Ndriçoni oborrin tuaj me ndriçuesin e jashtëm Eglo 96014 Robledo dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen ose miqtë 
  • Materiali alumin dhe kontura plastikë në ngjyrë të bardhë
  • Lloji i ndriçuesit LED 3000K ( e bardhë e ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

96014

Familja:

ROBLEDO

Klasa e sigurisë:

1

Shkalla e mbrojtjes:

IP44

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

2X3.7W

Materiali:

Alumin, celik , xham

Ngjyra:

E zeze/ transparente

Numri i llambave:

2

Lloji i llambës:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Telekomande

JO

Bateria

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

260

Gjatësia (në mm):

75

Artikuj të lidhur