Ndriçues i jashtëm Eglo 900889 MARUGGIO
Ndriçues i jashtëm Eglo 900889 MARUGGIO
Ndriçues i jashtëm Eglo 900889 MARUGGIO

Ndriçues i jashtëm Eglo 900889 MARUGGIO

9,900 Lek
Sale
Ndriçues i jashtëm Eglo 900891 MARUGGIO Ndriçues Mural Eglo. Modeli 900891, pjesë e koleksionit MARUGGIO. Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj. Materiali alumini dhe plastike në ngjyrë të zezë. Lloji i ndriçuesit është...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i jashtëm Eglo 900891 MARUGGIO
  • Ndriçues Mural Eglo. Modeli 900891, pjesë e koleksionit MARUGGIO.
  • Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur.
  • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
  • Materiali alumini dhe plastike në ngjyrë të zezë.
  • Lloji i ndriçuesit është LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900889

Familja:

MARUGGIO

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

4.8 W

Shkalla e mbrojtjes:

IP65

Materiali:

Alumini, plastike

Ngjyra:

E zezë

Numri i llambave:

1

Lloji i llambës:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Telekomande

JO

Bateria

JO

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

150

Gjatësia (në mm):

150

Artikuj të lidhur