Ndriçues i jashtem Eglo 75307 RAPINA
Ndriçues i jashtem Eglo 75307 RAPINA

Ndriçues i jashtem Eglo 75307 RAPINA

1,700 Lek
4,000 Lek
Ndriçues i jashtem Eglo, modeli 75307, pjesë e linjës RAPINA. Materiali i produktit është çelik i zinkur me ngjyrë të bardhë. Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj. Lloji i ndriçuesit është LED. Përmasat: Lartësia (në mm) 45 Gjatësia (në mm)...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i jashtem Eglo, modeli 75307, pjesë e linjës RAPINA.
Materiali i produktit është çelik i zinkur me ngjyrë të bardhë.
Eshtë një model modern i cili i përshtatet ambienteve të brëndshme si dhomë gjumi, dhomë ndenje, etj.
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 45
Gjatësia (në mm) 165

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X4,8W

Artikuj të lidhur