Ndriçues Statik Gjumi Eglo 97668 Rosali
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-45%
Ndriçues Statik Gjumi Eglo 97668 Rosali
Ndriçues Statik Gjumi Eglo 97668 Rosali

Ndriçues Statik Gjumi Eglo 97668 Rosali

Available:Në gjëndje
1,800 Lek 3,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues Statik Gjumi Eglo. Modeli 97668 pjesë e koleksionit Rosali
Një ndriçues i projektuar për dhomat e fëmijeve, në formën e një dhelpre të vogël.
I pështatshëm për tu vendosur në komodina dhe tavolina.
Krahasuar me dritat normale, dritat LED konsumojnë një sasi minimale të energjisë elektrike dhe janë edhe më të ulëta në konsum sesa llambat e zakonshme.
Materiali plastik në ngjyrë portokalli dhe ai i konturës në të bardhë.
Me ndriçim LED, lumen 640
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 215
Gjerësia (në mm) 50
Gjatësia (në mm) 170

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 1X5,4W

Ndriçues Statik Gjumi Eglo. Modeli 97668 pjesë e koleksionit Rosali Një ndriçues i projektuar për dhomat e fëmijeve, në formën e një dhelpre të vogël. I pështatshëm për tu vendosur në komodina dhe tavolina. Krahasuar me dritat normale, dritat LED konsumojnë një sasi minimale të energjisë elektrike dhe janë edhe më të ulëta në konsum sesa llambat e zakonshme. Materiali plastik në ngjyrë portokalli dhe ai i konturës në të bardhë.
Me ndriçim LED, lumen 640
  Përmasat: Lartësia (në mm) 215 Gjerësia (në mm) 50 Gjatësia (në mm) 170
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz

Numri i llambave dhe fuqia: 1X5,4W