Ndricues Fasade Wallwasher MTS-WALL-0180302
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues Fasade Wallwasher MTS-WALL-0180302

Available:Në gjëndje
5,500 Lek
Image
Secure
Ndricues Fasade Wallwasher MTS-WALL-0180302
 • Ndriçues i jashtëm fasade, modeli MTS-WALL-0180302.
 • I krijuar me një dizajn ku bashkohen eleganca me stilin modern.
 • I përshtatshëm për ndricimin e fasadave.
 • Hedh dritën në mënyrë të përqëndruar dhe në lartësi të ndryshme.

Informacionet Teknike

Marka:

Metsan 

Kodi:

MTS-WALL-0180302

Fuqia e ndricimit:

7 W

Lumen:

780 lm 

Kelvin:

3000 K

Shkalla e mbrojtjes:

IP67

Garancia:

5 vjet


Përmasat 

Gjatësia (në mm):

180
Ndricues Fasade Wallwasher MTS-WALL-0180302
 • Ndriçues i jashtëm fasade, modeli MTS-WALL-0180302.
 • I krijuar me një dizajn ku bashkohen eleganca me stilin modern.
 • I përshtatshëm për ndricimin e fasadave.
 • Hedh dritën në mënyrë të përqëndruar dhe në lartësi të ndryshme.

Informacionet Teknike

Marka:

Metsan 

Kodi:

MTS-WALL-0180302

Fuqia e ndricimit:

7 W

Lumen:

780 lm 

Kelvin:

3000 K

Shkalla e mbrojtjes:

IP67

Garancia:

5 vjet


Përmasat 

Gjatësia (në mm):

180