Ndriçues i jashtëm Eglo 75394 Isona
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 75394 Isona

Available:Në gjëndje
3,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 75394 pjesë e koleksionit Isona
Ndriçues mural i krijuar me një pamje moderne shumë të këndshme 
I përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të jashtme
Materiali alumin në ngjyrë të zezë
Lumen 180

Përmasat
Lartësia (në mm): 200
Gjatësia (në mm): 130
Pjesa e zgjatur (në mm): 80

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 75394 pjesë e koleksionit Isona
Ndriçues mural i krijuar me një pamje moderne shumë të këndshme 
I përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të jashtme Materiali alumin në ngjyrë të zezë Lumen 180
Përmasat Lartësia (në mm): 200 Gjatësia (në mm): 130 Pjesa e zgjatur (në mm): 80
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W