Ndriçues i jashtëm Eglo 94333 TERRICO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 94333 TERRICO

Available:Në gjëndje
18,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo,. Modeli 94333 , pjesë e koleksionit TERRICO.
I krijuar me një dizanj mjaftë të veçantë të thjeshtë dhe shumë të bukur
Eshtë një model që pështatet në dekorimin e ambjenteve të jashtme krysisht në oborret e shtëpive me gjelbërim.
Materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura qelq i bardhë.
Lloji i ndriçuesit është E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 580
Diametri (në mm) 305 
Diametri i bazës (në mm) 230

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP54
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues Mural Eglo,. Modeli 94333 , pjesë e koleksionit TERRICO. I krijuar me një dizanj mjaftë të veçantë të thjeshtë dhe shumë të bukur Eshtë një model që pështatet në dekorimin e ambjenteve të jashtme krysisht në oborret e shtëpive me gjelbërim.
Materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura qelq i bardhë.
Lloji i ndriçuesit është E27.
Përmasat: Lartësia (në mm) 580
Diametri (në mm) 305 
Diametri i bazës (në mm) 230

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP54 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W