Ndriçues i jashtëm Eglo 78601 Abrantes
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 78601 Abrantes

Available:Në gjëndje
13,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 78601 pjesë e koleksionit Abrantes
Ndriçues mural me një dizajn modern dhe të veçantë.
I pështashëm për ambiente të jashtme.
Materiali alumin me ngjyrë të zezë.
Ndriçim LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 200
Gjatësia (në mm) 120
Pjesa e zgjatur (në mm) 130
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia: 2X6W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 78601 pjesë e koleksionit Abrantes Ndriçues mural me një dizajn modern dhe të veçantë. I pështashëm për ambiente të jashtme. Materiali alumin me ngjyrë të zezë. Ndriçim LED
Përmasat
Lartësia (në mm) 200 Gjatësia (në mm) 120 Pjesa e zgjatur (në mm) 130  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 12V
Numri i llambave dhe fuqia: 2X6W