Ndriçues i jashtëm Eglo 97457 Faedo 3
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 97457 Faedo 3

Available:Në gjëndje
4,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 97457 pjesë e koleksionit Faedo 3
Ndriçues mural me një dizajn modern dhe të thjeshtë.
I përshtatshëm për ndriçimin e ambienteve të jashtme
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura xham transparent
Ndriçimi LED (i bardhë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 135
Gjatësia (në mm) 175 
Pjesa e zgjatur (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP65
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 31W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 97457 pjesë e koleksionit Faedo 3
Ndriçues mural me një dizajn modern dhe të thjeshtë.
I përshtatshëm për ndriçimin e ambienteve të jashtme
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura xham transparent
Ndriçimi LED (i bardhë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 135
Gjatësia (në mm) 175 
Pjesa e zgjatur (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP65
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 31W