Ndriçues spot Eglo 99213 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 99213 Fueva 5

Available:Në gjëndje
1,250 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 99213 pjesë e koleksionit Fueva 5
Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë modern shumë elegant. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndriçim LED, 4000K (i bardhë)
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Diametri (në mm) 86
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 75

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2.7W

Ndriçues spot Eglo. Modeli 99213 pjesë e koleksionit Fueva 5
Ndriçues  me një dizajn të thjeshtë modern shumë elegant. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndriçim LED, 4000K (i bardhë)
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.

Përmasat
Diametri (në mm) 86
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 75

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 2.7W