Ndriçues spot Eglo 99189 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 99189 Fueva 5

Available:Në gjëndje
3,090 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 99189, pjesë e koleksionit Fueva 5.
Ndriçues tavanor me një dizajn modern tepër elegant dhe të thjeshtë
I krijuar për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë.
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë
Ndriçimi LED 400K (i bardhë)

Përmasat:
Gjerësia (në mm) 216
Gjatësia (në mm) 216
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 205X205

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 17W
Ndriçues spot Eglo. Modeli 99189, pjesë e koleksionit Fueva 5. Ndriçues tavanor me një dizajn modern tepër elegant dhe të thjeshtë
I krijuar për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë.
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë
Ndriçimi LED 400K (i bardhë)

Përmasat: Gjerësia (në mm) 216 Gjatësia (në mm) 216
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 205X205

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz  Numri I llambave dhe fuqia: 17W