Ndriçues spot Eglo 99157 Fueva 5
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 99157 Fueva 5

Available:Në gjëndje
1,680 Lek
Image
Secure
Ndricues spot Eglo. Modeli 99157 Fueva 5
Ndriçues inkaso me një ndriçim mjaftë të mirë
I përshtatshëm për ambiente të jashtëme dhe të brendshme.
Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura plastikë.

Përmasat:
Diametri (në mm) 117
Thellësia e instalimit (në mm) 26
Ndërprerja (në mm) 105
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështisë): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X5.5W
Ndricues spot Eglo. Modeli 99157 Fueva 5 Ndriçues inkaso me një ndriçim mjaftë të mirë I përshtatshëm për ambiente të jashtëme dhe të brendshme. Materiali cilësor çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura plastikë.

Përmasat: Diametri (në mm) 117 Thellësia e instalimit (në mm) 26 Ndërprerja (në mm) 105   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështisë): IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X5.5W