Ndriçues mural Eglo 99086 ZUBIALDE
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural Eglo 99086 ZUBIALDE

Available:Në gjëndje
9,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 39556, pjesë e linjës ZUBIALDE
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik dhe alumin me një ngjyrë të bardhë.
Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 80
Gjatësia (në mm) 360
Pjesa e zgjatur (në mm) 50

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 12W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 39556, pjesë e linjës ZUBIALDE Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik dhe alumin me një ngjyrë të bardhë. Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 80 Gjatësia (në mm) 360 Pjesa e zgjatur (në mm) 50
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 12W