Ndriçues mural Eglo 98907 PANDELLA 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural Eglo 98907 PANDELLA 1

Available:Në gjëndje
6,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 98907, pjesë e linjës PANDELLA 1
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin, plastikë me një ngjyrë të zezë dhe materiali i xhamit është plastikë e bardhë.
Eshtë një model modern i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi, banjo etj.
Lloji i ndriçuesit është LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 40
Gjatësia (në mm) 400
Pjesa e zgjatur (në mm) 120

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 7,4W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 98907, pjesë e linjës PANDELLA 1 Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin, plastikë me një ngjyrë të zezë dhe materiali i xhamit është plastikë e bardhë. Eshtë një model modern i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi, banjo etj. Lloji i ndriçuesit është LED.
Përmasat: Lartësia (në mm) 40 Gjatësia (në mm) 400 Pjesa e zgjatur (në mm) 120
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë: 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 7,4W