Ndriçues i varur Eglo 98834 Manizales
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98834 Manizales

Available:Në gjëndje
4,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98834, pjesë e koleksionit Manizales.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë minimaliste dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës. Ideali dhe ai që ju mungonte për të plotësuar arredimin e shtëpisë.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
Materiali tepër cilësor dhe rezistent prej çeliku në ngjyrë bronz.
Ndricimi E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 105
Gjatësia (në mm) 250

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X40W 
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98834, pjesë e koleksionit Manizales. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë minimaliste dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës. Ideali dhe ai që ju mungonte për të plotësuar arredimin e shtëpisë.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
Materiali tepër cilësor dhe rezistent prej çeliku në ngjyrë bronz. Ndricimi E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 105 Gjatësia (në mm) 250
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X40W