Ndriçues mural i jashtëm Eglo 98746 TREVIOLO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural i jashtëm Eglo 98746 TREVIOLO

Available:Në gjëndje
8,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 98746, pjesë e linjës TREVIOLO
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin i derdhur me një ngjyrë antracit dhe materiali i konturës është xham i pastër.
Eshtë një model i thjeshtë modern që i pështatet ambienteve të jashtme sipas dëshirës.
Lloji i ndriçuesit është LED.
 
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 85
 • Gjatësia (në mm) 90
 • Pjesa e zgjatur (në mm) 120
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
 • Klasa e sigurisë: 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia: 2X2,2W
Ndriçues Mural Eglo, modeli 98746, pjesë e linjës TREVIOLO Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali alumin i derdhur me një ngjyrë antracit dhe materiali i konturës është xham i pastër. Eshtë një model i thjeshtë modern që i pështatet ambienteve të jashtme sipas dëshirës. Lloji i ndriçuesit është LED.   Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 85
 • Gjatësia (në mm) 90
 • Pjesa e zgjatur (në mm) 120
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
 • Klasa e sigurisë: 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia: 2X2,2W