Ndriçues i varur Eglo 98698 Selvino
Ndriçues i varur Eglo 98698 Selvino
Ndriçues i varur Eglo 98698 Selvino
Ndriçues i varur Eglo 98698 Selvino

Ndriçues i varur Eglo 98698 Selvino

4,600 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98698, pjesë e koleksionit Selvino Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të thjeshtë, elegant dhe shumë të bukur.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98698, pjesë e koleksionit Selvino
Ndriçues modern i krijuar me një dizanj të thjeshtë, elegant dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. I duhuri për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje të bukur me ndriçim ideal. Ajo çka ju mungon për të pasur dekorin që dëshironi.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë nikeli me koka qelq në ngjyrë bakri.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 100 
Lartësia e kanopit (në mm) 25
Diametri i kanopes (në mm) 105

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X15W

Artikuj të lidhur