Ndriçues i varur Eglo 98694 Selvino
Ndriçues i varur Eglo 98694 Selvino
Ndriçues i varur Eglo 98694 Selvino
Ndriçues i varur Eglo 98694 Selvino

Ndriçues i varur Eglo 98694 Selvino

4,600 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98694, pjesë e koleksionit Selvino. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98694, pjesë e koleksionit Selvino.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe kontura qelq në ngjyrë të zezë transparente.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 100 
Lartësia e kanopit (në mm) 25
Diametri i kanopes (në mm) 105

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X15W

Artikuj të lidhur