Ndriçues i varur Eglo 98557 Licoroto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98557 Licoroto

Available:Në gjëndje
20,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98557, pjesë e koleksionit Licoroto.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
Koka e ndriçuesit e formuar në formën e sferave të rrethuara me grimca kristalesh duke i dhënë një pamje unike.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Lloji i ndriçuesit G9-LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 120
Gjatësia (në mm) 975

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X3W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98557, pjesë e koleksionit Licoroto. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
Koka e ndriçuesit e formuar në formën e sferave të rrethuara me grimca kristalesh duke i dhënë një pamje unike.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Lloji i ndriçuesit G9-LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 120 Gjatësia (në mm) 975
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 4X3W