Ndriçues i varur Eglo 98523 Albaraccin
Ndriçues i varur Eglo 98523 Albaraccin
Ndriçues i varur Eglo 98523 Albaraccin
Ndriçues i varur Eglo 98523 Albaraccin

Ndriçues i varur Eglo 98523 Albaraccin

12,600 Lek
Sale
Ndricues i varur Eglo. Modeli 98523, pjesë e koleksionit Albaraccin. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga...

Instock

Përshkrimi

Ndricues i varur Eglo. Modeli 98523, pjesë e koleksionit Albaraccin.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj apo dhe zyrës.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo".
Materiali celik me ngjyrë të zezë dhe kontura në ngjyrë të artë.
Lloji i ndricuesit E27
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 270

Informacioni teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40W (nuk përfshihet në paketim)

Artikuj të lidhur