Ndriçues mural Eglo 97886 SAN PERI
Ndriçues mural Eglo 97886 SAN PERI
Ndriçues mural Eglo 97886 SAN PERI

Ndriçues mural Eglo 97886 SAN PERI

9,000 Lek
Sale
Ndriçues Mural Eglo, modeli 97886, pjesë e linjës SAN PERI. Ky ndricues përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezë. Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambjenteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi, etj. Lloji i ndriçuesit është E27-LED-A60. Përmasat: Lartësia (në mm) 210 Gjerësia (në mm) 300 Gjatësia (në mm) 130...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues Mural Eglo, modeli 97886, pjesë e linjës SAN PERI.
Ky ndricues përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të zezë.
Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambjenteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi, etj.
Lloji i ndriçuesit është E27-LED-A60.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 210
Gjerësia (në mm) 300
Gjatësia (në mm) 130

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X10W

Artikuj të lidhur