Ndriçues tavanor Eglo 97833 Tiberio

2,200 Lek
6,400 Lek
Sale Sold out
Ndriçues tavanor Eglo. Modeli  97833 Tiberio Ndriçuesi është në formë shine me 4 spote. Një dizajn i thjeshtë dhe elegant me ngjyrë argjend. Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë) 3000K, lumen 400. Materiali alumin dhe celik.   Përmasat: Gjerësia (në mm) 80 Gjatësia (në mm) 700 Informacione teknike: Numri i llambave dhe fuqia: 4X3W Klasa...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo. Modeli  97833 Tiberio
Ndriçuesi është në formë shine me 4 spote.
Një dizajn i thjeshtë dhe elegant me ngjyrë argjend.
Ndriçimi LED (i bardhë, i ngrohtë) 3000K, lumen 400.
Materiali alumin dhe celik.
 
Përmasat:
Gjerësia (në mm) 80
Gjatësia (në mm) 700

Informacione teknike:
Numri i llambave dhe fuqia: 4X3W
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështisë): IP20

Artikuj të lidhur