Ndriçues i jashtëm Eglo 97303 Melzo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 97303 Melzo

Available:Në gjëndje
6,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 97303 pjesë e koleksionit Melzo
Ndriçues mural me një dizajn të thjeshtë. Siguron ndriçim të bardhë të ngrohtë LED në kopshtin tuaj gjatë natës dhe është i përsosur për ambiente moderne dhe bashkëkohore të jashtme.
Montohet lehtësisht falë pllakës së pasme rrethore prej alumini.
Materiali alumin me ngjyrë të zezë.
Ndricimi LED, 3000K (i ngrohtë, i bardhë)
Lumen 1300

Përmasat
Lartësia (në mm) 130
Diametri (në mm) 135
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X11W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 97303 pjesë e koleksionit Melzo Ndriçues mural me një dizajn të thjeshtë. Siguron ndriçim të bardhë të ngrohtë LED në kopshtin tuaj gjatë natës dhe është i përsosur për ambiente moderne dhe bashkëkohore të jashtme. Montohet lehtësisht falë pllakës së pasme rrethore prej alumini. Materiali alumin me ngjyrë të zezë.
Ndricimi LED, 3000K (i ngrohtë, i bardhë) Lumen 1300

Përmasat Lartësia (në mm) 130 Diametri (në mm) 135  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X11W