Ndriçues i varur Eglo 96981 Sabinar
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 96981 Sabinar

Available:Në gjëndje
6,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96981 pjesë e Sabinar. Modern dhe tepër i thjeshtë në pamje. Përshtatet lehtësisht me çdo lloj ambienti të brendshëm qofshin ato në zyra apo shtëpi. Me material tepër cilësor prej çeliku në ngjyrë të bardhë dhe ai i konturës në druri në ngjyrë kafe.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 180

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96981 pjesë e Sabinar. Modern dhe tepër i thjeshtë në pamje. Përshtatet lehtësisht me çdo lloj ambienti të brendshëm qofshin ato në zyra apo shtëpi. Me material tepër cilësor prej çeliku në ngjyrë të bardhë dhe ai i konturës në druri në ngjyrë kafe.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 180

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X60W