Ndriçues i varur Eglo 96905 Ceratella
Ndriçues i varur Eglo 96905 Ceratella
Ndriçues i varur Eglo 96905 Ceratella

Ndriçues i varur Eglo 96905 Ceratella

6,900 Lek
21,000 Lek
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 96905 pjesë e koleksionit Ceratella Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 96905 pjesë e koleksionit Ceratella
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali celik në ngjyrë gri të hapur.
Lloji i ndriçuesit GU10-LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 340

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 5X5W 

Artikuj të lidhur