Ndriçues i varur Eglo 95522 Silvares
Ndriçues i varur Eglo 95522 Silvares
Ndriçues i varur Eglo 95522 Silvares

Ndriçues i varur Eglo 95522 Silvares

2,100 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 95522, pjesë e koleksionit Silvares. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 95522, pjesë e koleksionit Silvares.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe kontura beton në ngjyrë gri
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 110

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X60W

Artikuj të lidhur