Ndriçues i mural i jashtem Eglo 95368 PASSA
Ndriçues i mural i jashtem Eglo 95368 PASSA
Ndriçues i mural i jashtem Eglo 95368 PASSA

Ndriçues i jashtëm Eglo 95368 PASSA

5,400 Lek
Sale
Ndriçues Mural Eglo. Modeli 95368, pjesë e koleksionit PASSA. Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe futuristik.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm por dhe ambientit të brendshëm të shtëpisë tuaj.Ndriçoni dhomat sallonin oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues Mural Eglo. Modeli 95368, pjesë e koleksionit PASSA.
Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe futuristik.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm por dhe ambientit të brendshëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni dhomat sallonin oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen ose miqtë.
Materiali çelik në ngjyrë të bardhë
Lloji i ndriçuesit është GU10-LED.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 170
Gjatësia (në mm) 60

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X3W

Artikuj të lidhur