Ndriçues i jashtëm Eglo 94843 Hilburn
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
  • KATALOG NDIÇIMI
  • OFERTAT
  • EGLO
  • NDRICUES
  • ECOSOFT
  • ELEKTRIKE
  • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
  • HIDROSANITARE
  • TRAJTUES AJRI
  • electro-track-order-icon
  • TRANSPORT FALAS
  • electro-return-icon
  • MUNDESI KTHIMI
  • electro-payment
  • PAGUAJ
    NE DORE
  • electro-brands-icon
  • VETEM BRENDE
    TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 94843 Hilburn

Available:Në gjëndje
5,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94843 pjesë e koleksionit Hilburn
Ndriçues mural me një dizajn klasik mjaftë të bukur dhe të thjeshtë
I përshtatshëm për ambientet e jashtme 
Materiali alumin dhe xham, në ngjyrë të zezë.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 280
Gjatësia (në mm): 200
Pjesa e zgjatur (në mm): 200
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 94843 pjesë e koleksionit Hilburn Ndriçues mural me një dizajn klasik mjaftë të bukur dhe të thjeshtë I përshtatshëm për ambientet e jashtme  Materiali alumin dhe xham, në ngjyrë të zezë. Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm): 280 Gjatësia (në mm): 200 Pjesa e zgjatur (në mm): 200  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W