Ndriçues i jashtëm Eglo 93994 Predazzo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i jashtëm Eglo 93994 Predazzo

Available:Në gjëndje
6,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 93994 pjesë e koleksionit Predazzo
Ndriçues mural modern i krijuar nga materiali cilësor i çelikut. 
I krijuar me një dizanj të veçantë është i përshtatshëm për ambiente të jashtme.
Lloji i ndriçuesit LED

Përmasat
Lartësia (në mm) 210
Gjatësia (në mm) 140 
Pjesa e zgjatur (në mm) 75

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 93994 pjesë e koleksionit Predazzo
Ndriçues mural modern i krijuar nga materiali cilësor i çelikut. 
I krijuar me një dizanj të veçantë është i përshtatshëm për ambiente të jashtme. Lloji i ndriçuesit LED
Përmasat Lartësia (në mm) 210 Gjatësia (në mm) 140  Pjesa e zgjatur (në mm) 75

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W