Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-84%
Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda
Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda
Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda

Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda

Available:Out of Stock
9,900 Lek 64,500 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda
 • Ndriçues i varur Eglo  93424 Calaonda, pjesë e koleksionit Calaonda.
 • Një ndriçues klasik, i krijuar me një dizajn madhështor dhe elegant.
 • Kristalet dhe vezullimi i ndriçuesit të varur Eglo 93424 Calaonda tyre i japin ambientit një pamje unike.
 • I familjes së llambadarëve është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda.
 • Materiali çelik në ngjyrë gri dhe kontura qelq kristalor
 • Lloji i ndriçuesit G9-ECO LED 2700K (i bardhë i ngrohtë) 

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1100
 • Gjerësia (në mm) 230
 • Gjatësia (në mm) 665

Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 7X33W 
Ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda
 • Ndriçues i varur Eglo  93424 Calaonda, pjesë e koleksionit Calaonda.
 • Një ndriçues klasik, i krijuar me një dizajn madhështor dhe elegant.
 • Kristalet dhe vezullimi i ndriçuesit të varur Eglo 93424 Calaonda tyre i japin ambientit një pamje unike.
 • I familjes së llambadarëve është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 93424 Calaonda.
 • Materiali çelik në ngjyrë gri dhe kontura qelq kristalor
 • Lloji i ndriçuesit G9-ECO LED 2700K (i bardhë i ngrohtë) 

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1100
 • Gjerësia (në mm) 230
 • Gjatësia (në mm) 665

Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 7X33W