Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-75%
Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela
Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela
Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela

Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela

Available:Në gjëndje
990 Lek 4,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 93255 pjesë e koleksionit Fontela
Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Materiali mjaftë i mirë alumin me ngjyrë të bardhë.
Ndriçim LED (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
 • Lartësia (në mm): 175
 • Gjatësia (në mm): 240

Pjesa e zgjatur (në mm): 140 
 Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz

 • Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W
Ndriçues i jashtëm Eglo 93255 Fontela Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 93255 pjesë e koleksionit Fontela Ndriçues modern, i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegant dhe të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambientit të jashtëm të shtëpisë tuaj.
Ndriçoni oborrin apo ballkonin tuaj dhe kaloni një mbrëmje të këndshme me familjen, miqtë apo dhe vetëm për të pasur një moment qetësie.
Materiali mjaftë i mirë alumin me ngjyrë të bardhë. Ndriçim LED (i bardhë i ngrohtë)

Përmasat
 • Lartësia (në mm): 175
 • Gjatësia (në mm): 240

Pjesa e zgjatur (në mm): 140 
 Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-230V,50/60Hz

 • Numri i llambave dhe fuqia: 2X2.5W