Ndriçues i varur Eglo 86815 Optica
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 86815 Optica

Available:Në gjëndje
17,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 86815, pjesë e koleksionit Optica.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë minimaliste dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e të gjithë ambienteve të brendshme.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe të bardhë dhe kontura qelq në ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 445

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 2X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 86815, pjesë e koleksionit Optica. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë minimaliste dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e të gjithë ambienteve të brendshme.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe të bardhë dhe kontura qelq në ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 445
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 2X60W