Ndriçues i varur Eglo 82786 Vetro
Ndriçues i varur Eglo 82786 Vetro
Ndriçues i varur Eglo 82786 Vetro

Ndriçues i varur Eglo 82786 Vetro

3,300 Lek
Sale Sold out
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 82786 pjesë e koleksionit Vetro Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe të mrekullueshme.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë.Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 82786 pjesë e koleksionit Vetro
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe të mrekullueshme.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë.

Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali plastikë dhe qelq në ngjyrë të bardhë me detaje kafe.
Lloji i ndriëuesit E27-GLOBE

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 350

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W

Artikuj të lidhur