Ndriçues i jashtëm Eglo 75338 Stockholm 1

3,800 Lek
Sale
Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 75338 pjesë e koleksionit Stockholm 1 Ndriçues shinë e tipit spot me pamje tepër moderne dhe shumë të bukur. Korniza e ndriçuesit është çelik me ngjyrë të zezë. I përshtatshëm për ambiente të jashtme veçanërisht në kopshtin e shtëpisë suaj Lloji i ndriçuesit GU10-LED.  ...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i jashtëm Eglo. Modeli 75338 pjesë e koleksionit Stockholm 1
Ndriçues shinë e tipit spot me pamje tepër moderne dhe shumë të bukur.
Korniza e ndriçuesit është çelik me ngjyrë të zezë.
I përshtatshëm për ambiente të jashtme veçanërisht në kopshtin e shtëpisë suaj
Lloji i ndriçuesit GU10-LED.
 
Përmasat
Diametri (në mm): 65
 
Informacione teknike 
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP44
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Fuqia e ndriçimit 1X4.6W

Artikuj të lidhur