Ndriçues i varur Eglo 43461 Basildon
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 43461 Basildon

Available:Në gjëndje
5,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43461, pjesë e linjës Basildon.
Ndricuesi ka një stil vintage që dallohet nga thjeshtësia dhe bukuria e tij.
Eshtë I përshtatshëm në dekorimin dhe ndriçimin e ambienteve të ndryshmë të brendshme. Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë me pamjen e tij.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Në të kombinohen në mënyrë harmonike materialet - celik i zi me dru kaf
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 160
Gjatësia (në mm) 190

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 1X40W (nuk përfshihen në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43461, pjesë e linjës Basildon. Ndricuesi ka një stil vintage që dallohet nga thjeshtësia dhe bukuria e tij. Eshtë I përshtatshëm në dekorimin dhe ndriçimin e ambienteve të ndryshmë të brendshme. Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë me pamjen e tij.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Në të kombinohen në mënyrë harmonike materialet - celik i zi me dru kaf Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 160 Gjatësia (në mm) 190
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 1X40W (nuk përfshihen në paketim)