Ndricues i varur Eglo 43217 Bordesley
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i varur Eglo 43217 Bordesley

Available:Në gjëndje
21,500 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo. Modeli 43217, pjesë e linjës Bordesley.
Ndriçues i stilit Vintage, i krijuar me një dizanj të thjeshtë, të veçantë dhe shumë të bukur në formën e një kafazi të formuar nga dru bambuje .
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.  Ndriçimi cilësor dhe pamja mjaft unike e bëjn këtë ndriçues të përshtatshëm për ju.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura dru bambuje
Ndricimi E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 210
Gjatësia (në mm) 910
Gjatësia e kanopit (në mm) 780
Gjerësia e kanopit (në mm) 52
Lartësia e kanopit (në mm) 36

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X28W
Ndricues i varur Eglo. Modeli 43217, pjesë e linjës Bordesley. Ndriçues i stilit Vintage, i krijuar me një dizanj të thjeshtë, të veçantë dhe shumë të bukur në formën e një kafazi të formuar nga dru bambuje .
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.  Ndriçimi cilësor dhe pamja mjaft unike e bëjn këtë ndriçues të përshtatshëm për ju.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura dru bambuje
Ndricimi E27
Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 210 Gjatësia (në mm) 910 Gjatësia e kanopit (në mm) 780 Gjerësia e kanopit (në mm) 52 Lartësia e kanopit (në mm) 36
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 3X28W