Ndriçues Statik Eglo 43142 GLASTONBURY
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Statik Eglo 43142 GLASTONBURY

Available:Në gjëndje
24,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues Statik Eglo. Modeli 43142, pjesë e koleksionit GLASTONBURY.
Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur
Ndriçimi cilësor dhe dizajni i tij e bëjnë këtë ndriçues të përshtatshëm në dekorimin e ambienteve tuaja të brendshme
Materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura qelq i avulluar në të zezë transparente
Lloji i ndriçuesit: E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1360
Diametri (në mm) 250
Diametri i bazës (në mm) 300

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues Statik Eglo. Modeli 43142, pjesë e koleksionit GLASTONBURY. Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur
Ndriçimi cilësor dhe dizajni i tij e bëjnë këtë ndriçues të përshtatshëm në dekorimin e ambienteve tuaja të brendshme
Materiali çelik në ngjyrë të zezë dhe kontura qelq i avulluar në të zezë transparente
Lloji i ndriçuesit: E27

Përmasat: Lartësia (në mm) 1360
Diametri (në mm) 250
Diametri i bazës (në mm) 300

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W