Ndriçues mural Eglo 39556 SPALTINI
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural Eglo 39556 SPALTINI

Available:Në gjëndje
4,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues Mural Eglo, modeli 39556, pjesë e linjës SPALTINI
Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të bardhë dhe materiali i xhamit është pëlhurë a bardhë, argjendi dhe blu.
Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj.
Lloji i ndriçuesit është E14.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 180
Gjatësia (në mm) 320
Pesha 0,5 Kilogram
Pjesa e zgjatur (në mm) 110

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 2X40W 
Ndriçues Mural Eglo, modeli 39556, pjesë e linjës SPALTINI Ky ndriçues mural përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të bardhë dhe materiali i xhamit është pëlhurë a bardhë, argjendi dhe blu. Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambienteve të brendshme sipas dëshirës si dhomë ndenje, dhomë gjumi etj. Lloji i ndriçuesit është E14.
Përmasat: Lartësia (në mm) 180 Gjatësia (në mm) 320 Pesha 0,5 Kilogram Pjesa e zgjatur (në mm) 110
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1 Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 2X40W