Ndriçues i varur Eglo 39534 Dogato
Ndriçues i varur Eglo 39534 Dogato
Ndriçues i varur Eglo 39534 Dogato

Ndriçues i varur Eglo 39534 Dogato

6,900 Lek
11,200 Lek
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39533, pjesë e koleksionit Dogato. Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe të mrekullueshme.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39533, pjesë e koleksionit Dogato.
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe të mrekullueshme.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për ti dhënë vendit një pamje fantastike.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çeliku në ngjyrë kromi dhe kontura qelq në ngjyrë qelibari.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 330

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W

Artikuj të lidhur