Ndriçues i varur Eglo 39273 Penaforte
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39273 Penaforte

Available:Në gjëndje
75,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39273 pjesë e Penaforte.
Një ndriçues tepër unik në lloin e tij. Me nje dizajn mjafë futuristik. Tepër modern i bukur dhe mjaftë i mirë për tu përdorur në dekorimin e sallonit të shtëpisë Me ndriçim LED në ngjyrë të bardhë të lehtë dhe me material tepër të mirë alumini në ngjyrë të bardhë. Diçka është e sigurt. Ky ndriçues do të fitojë vëmendjen dhe pëlqimin e të gjithë vizitorëve tuaj.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 590

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Fuqia e ndriçimit (1) 30,5W
Fuqia e ndriçimit (2) 19,5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39273 pjesë e Penaforte.
Një ndriçues tepër unik në lloin e tij. Me nje dizajn mjafë futuristik. Tepër modern i bukur dhe mjaftë i mirë për tu përdorur në dekorimin e sallonit të shtëpisë Me ndriçim LED në ngjyrë të bardhë të lehtë dhe me material tepër të mirë alumini në ngjyrë të bardhë. Diçka është e sigurt. Ky ndriçues do të fitojë vëmendjen dhe pëlqimin e të gjithë vizitorëve tuaj.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 590

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Fuqia e ndriçimit (1) 30,5W
Fuqia e ndriçimit (2) 19,5W