Ndriçues i varur Eglo 39271 Penaforte
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39271 Penaforte

Available:Në gjëndje
49,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39271 pjesë e Penaforte. Një ndriçues tepër unik në lloin e tij. Me nje dizajn mjafë futuristik. Tepër modern i bukur dhe mjaftë i mirë për tu përdorur në dekorimin e sallonit të shtëpisë. I thjeshtë me ndriçim LED në ngjyrë të bardhë të lehtë dhe me material tepër të mirë alumini në ngjyrë të bardhë. Mund të them pak por diçka të sigurt. Ky ndriçues do të fitojë vëmendjen dhe pëlqimin e të gjithë vizitorëve tuaj.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 590

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Fuqia e ndriçimit 30,5W
Voltage 220-240V 50/60Hz
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39271 pjesë e Penaforte. Një ndriçues tepër unik në lloin e tij. Me nje dizajn mjafë futuristik. Tepër modern i bukur dhe mjaftë i mirë për tu përdorur në dekorimin e sallonit të shtëpisë. I thjeshtë me ndriçim LED në ngjyrë të bardhë të lehtë dhe me material tepër të mirë alumini në ngjyrë të bardhë. Mund të them pak por diçka të sigurt. Ky ndriçues do të fitojë vëmendjen dhe pëlqimin e të gjithë vizitorëve tuaj.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 590

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Fuqia e ndriçimit 30,5W
Voltage 220-240V 50/60Hz