Ndriçues i varur Eglo 39101 Basilano 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39101 Basilano 1

Available:Në gjëndje
57,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo 39101 Basilano 1
Ndriçues i varur Eglo, modeli 39101, pjesë e koleksionit Basilano 1.
Një ndriçues klasik, i krijuar me një dizajn madhështor dhe elegant.
Kristalet dhe vezullimi i tyre nga ndriçimi i japin ambientit një pamje unike. Ndriçuesi është i madh dhe dominues, duke përshtatur në hapësirën ku do të vendoset.
Ndriçuesi ka një dizajn imponues dhe madhështor që e bën të dallohet në ambientin e tij.
I familjes së llambadarëve është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.Ndriçuesi me xhama është ideal për hapësira të cilat kërkojnë një atmosferë të veçantë dhe një ndriçim elegant. Përdoret shpesh në dhoma të ndryshme, si dhomat e ndenjes, sallonet, dhomat e fjetjes, si salla të mëdha, ambiente luksoze, ose hapësira të tjera të cilat kërkojnë një ndriçim të vecantë.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe kontura me  kristale transparente.
Lloji i ndriçuesit E14
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1300
 • Diametri (në mm) 820
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 8X40W
Ndriçues i varur Eglo 39101 Basilano 1 Ndriçues i varur Eglo, modeli 39101, pjesë e koleksionit Basilano 1. Një ndriçues klasik, i krijuar me një dizajn madhështor dhe elegant. Kristalet dhe vezullimi i tyre nga ndriçimi i japin ambientit një pamje unike. Ndriçuesi është i madh dhe dominues, duke përshtatur në hapësirën ku do të vendoset. Ndriçuesi ka një dizajn imponues dhe madhështor që e bën të dallohet në ambientin e tij. I familjes së llambadarëve është i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.Ndriçuesi me xhama është ideal për hapësira të cilat kërkojnë një atmosferë të veçantë dhe një ndriçim elegant. Përdoret shpesh në dhoma të ndryshme, si dhomat e ndenjes, sallonet, dhomat e fjetjes, si salla të mëdha, ambiente luksoze, ose hapësira të tjera të cilat kërkojnë një ndriçim të vecantë.
Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë gri dhe kontura me  kristale transparente.
Lloji i ndriçuesit E14
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1300
 • Diametri (në mm) 820
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri I llambave dhe fuqia 8X40W