Ndriçues tavanor Eglo 33166 Townshend
Ndriçues tavanor Eglo 33166 Townshend
Ndriçues tavanor Eglo 33166 Townshend

Ndriçues tavanor Eglo 33166 Townshend

6,600 Lek
10,400 Lek
Ndriçues tavanor Eglo, modeli 33166, pjesë e linjës Townshend. Ky ndriçues vintage përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të bardhë, ndërsa materiali i konturës është druri. Stili i këtij ndriçuesi t'i përshtatej ambienteve të brendshme si dhoma e ndenjes, kuzhina etj. Lloji i ndriquesit është E27. Përmasat: Lartësia (në...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues tavanor Eglo, modeli 33166, pjesë e linjës Townshend.
Ky ndriçues vintage përbëhet nga materiali çelik me një ngjyrë të bardhë, ndërsa materiali i konturës është druri.
Stili i këtij ndriçuesi t'i përshtatej ambienteve të brendshme si dhoma e ndenjes, kuzhina etj.
Lloji i ndriquesit është E27.

Përmasat:
Lartësia (në mm) 265
Gjerësia (në mm) 105
Gjatësia (në mm) 550

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë: 1
Tensioni i rrjetit elektrik: 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës: 220-240V,50/60Hz 
Numri I llambave dhe fuqia: 3X60W

Artikuj të lidhur