Ndriçues i varur Eglo 99095 Erseka
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99095 Erseka

Available:Në gjëndje
46,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99095 i koleksionit Erseka. Dhe llambadar si paraardhësit e tij është tejet unik që të kthen pas në kohë dhe të sjell ndjesinë që ju ndodheni në një pallat mbretëror. Me dekorimet e saj prej kristali dhe një ngjyrë mahnitëse ky llambadar do të vezullonte në sallonet e shtëpive apo dhe në sallat e mëdha të mbrëmjeve të vallëzimit si vetë pamja që ofron ky llambadar përfaqëson të mrekullueshmen. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1300
Diametri (në mm) 385
Lartësia e kanopit (në mm) 66
Diametri i kanopes (në mm) 109

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5X40W  

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99095 i koleksionit Erseka. Dhe llambadar si paraardhësit e tij është tejet unik që të kthen pas në kohë dhe të sjell ndjesinë që ju ndodheni në një pallat mbretëror. Me dekorimet e saj prej kristali dhe një ngjyrë mahnitëse ky llambadar do të vezullonte në sallonet e shtëpive apo dhe në sallat e mëdha të mbrëmjeve të vallëzimit si vetë pamja që ofron ky llambadar përfaqëson të mrekullueshmen. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1300
Diametri (në mm) 385
Lartësia e kanopit (në mm) 66
Diametri i kanopes (në mm) 109

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 5X40W