Ndriçues spot Eglo 94092 Margo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 94092 Margo

Available:Në gjëndje
3,900 Lek
Image
Secure

Ndriçues spot Eglo. Modeli 94092 pjesë e kolekiosnit Margo.
Spot tavanor i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe elegant.
I përshtatshëm për ambiente të jashtme apo të brendshme
Ndriçimi GU10-LED (i bardhe, i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 10
Diametri (në mm) 84
Thellësia e instalimit (në mm) 125
Ndërprerja (në mm) 78

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP65, IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X4,5W

Ndriçues spot Eglo. Modeli 94092 pjesë e kolekiosnit Margo.
Spot tavanor i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe elegant.
I përshtatshëm për ambiente të jashtme apo të brendshme
Ndriçimi GU10-LED (i bardhe, i ngrohtë)

Përmasat
Lartësia (në mm) 10
Diametri (në mm) 84
Thellësia e instalimit (në mm) 125
Ndërprerja (në mm) 78

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP65, IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X4,5W