Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021
Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021
Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021
Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021

Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021

26,300 Lek
Sale
Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021 Mobilje tualeti nga marka e mirënjohur Vitra, pjesë e koleksionit "Mia". Pajisja është 3 në 1, duke ju lehtesuar në zgjedhje dhe duke ju kurser kohë. Në një paketim të vetëm do të keni mobiljen me 2 sirtare, lavamanin dhe pasqyrën. Pasqyra ka të bashkangjitur edhe...

Instock

Përshkrimi

Mobilje tualeti Vitra Mia 60cm VI-75021

 • Mobilje tualeti nga marka e mirënjohur Vitra, pjesë e koleksionit "Mia".
 • Pajisja është 3 në 1, duke ju lehtesuar në zgjedhje dhe duke ju kurser kohë.
 • Në një paketim të vetëm do të keni mobiljen me 2 sirtare, lavamanin dhe pasqyrën.
 • Pasqyra ka të bashkangjitur edhe ndriçimin, i cili është LED.
 • I gjithë seti është në ngjyrë të bardhë.

Informacione Teknike
 • Marka : VitrA
 • Origjina :Turqi
 • Ngjyra : E bardhë
 • Kodi: VI-75021

Përmasat e kabinetit

 • Lartësia: 40 cm
 • Gjatësia: 60 cm 
 • Gjerësia: 40 cm

Përmasat e pasqyrës 

 • Lartësia: 62 cm
 • Gjatësia: 58.5 cm
 • Gjerësia: 9.5 cm

Artikuj të lidhur