Mbajtëse sapuni Tecno Sonia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Mbajtëse sapuni Tecno Sonia

Available:Në gjëndje
5,300 Lek
Color
Chrom
Black
White
Image
Secure
Mbajtëse sapuni Tecno Sonia
 • Mbajtëse sapuni Tecno Sonia është një nga bazat e dizajnit të përjetshëm pa hequr dorë nga cilësia e materialeve të tij. 
 • Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë.

Informacionet Teknike

Marka:

Sonia

Origjina:

Spanje

Seria:

Tecno

Kodi:

117048/ 166145/ 166268

Kategoria:

Mbajtese Sapuni

Materiali/Ngjyra:

Qelq/Krom

Forma:

Rrethore

Garancia:

1 vit

 

Përmasat

Thellësia (në cm):

15 cm

Gjerësia (në cm):

11.6 cm

Lartësia (në cm):

5.5 cm

Mbajtëse sapuni Tecno Sonia
 • Mbajtëse sapuni Tecno Sonia është një nga bazat e dizajnit të përjetshëm pa hequr dorë nga cilësia e materialeve të tij. 
 • Një seri funksionale pa pretendime që kombinohet dhe integrohet në mënyrë perfekte në çdo hapësirë.

Informacionet Teknike

Marka:

Sonia

Origjina:

Spanje

Seria:

Tecno

Kodi:

117048/ 166145/ 166268

Kategoria:

Mbajtese Sapuni

Materiali/Ngjyra:

Qelq/Krom

Forma:

Rrethore

Garancia:

1 vit

 

Përmasat

Thellësia (në cm):

15 cm

Gjerësia (në cm):

11.6 cm

Lartësia (në cm):

5.5 cm